4Metin2
Bine Ati Venit Pe 4Metin2,Inregistrativa,pentru a avea sanse la FUNCTII pe acest Forum.Va doresc o Zi Buna !!!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

4Metin2
Bine Ati Venit Pe 4Metin2,Inregistrativa,pentru a avea sanse la FUNCTII pe acest Forum.Va doresc o Zi Buna !!!
4Metin2
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

[GM]Zombie Invazion

In jos

[GM]Zombie Invazion Empty [GM]Zombie Invazion

Mesaj  IOnuTz Sam Mai 22, 2010 8:23 pm

Acesta e primul meu GM.E facut de mine de la 0 Cheesy Este un DeathMatch intre zombii si oameni.Daca esti om trebuie sa omori cat mai multi zombie iar daca esti zombie trebuie sa omori cat mai multi oameni.Pentru fiecare zombi/om omorat primesti +1 punct la scor, 1000$ si 100 viata.

Actiunea se petrece in San Fierro.Daca ai bani, iti poti cumpara arme.Pentru a cumpara arme trebuie sa fii intr-un info-pickup si sa tastezi comanda /arme.Sunt 17 pickuup-uri in tota.1 pickup este la jizzy iar altul este la sectia de politie.Restul le gasiti voi Wink.

Cand faceti scorul mai mare de 0 o sa apara sub bani un textdraw care va spune ce scor aveti.

Sunteti infecati.Viata voastra scade continuu.Pentru a va reface viata trebuie sa omorati pe cineva.

Este primul meu GM, deci va rog sa o luati mai usor cu injuraturile Grin

Comenzi:

/kill -te sinucizi
/help -un mic ajutor(mai puteti modifica)
/rules -un mic regulament(mai puteti modifica)
/cmds -arata comenzile serverului
/server -arata informatiile despre serer(tipul, numele GM-ului si versiunea)
/arme -deschide dialogul cu arme(merge doar daca sunteti intr-un info-pickup)

Bug-uri:

Un singur bug am gasit dar se poate rezolva foarte simplu:Daca ai FS-ul gl_properties incarcat, atunci cand intrii intr-un info-pickup iti apare mesajul ala roz care iti spune sa scrii /enter pentru a intra in cladire.Daca nu incarcati fs-ul gl_properties nu o sa aveti acest bug.Oricum nu va trebuie.

Daca gasiti voi vreun bug anuntati-ma si voi incerca sa-l rezolv.

Download arhiva(pwn+amx): aici

NOTE:

**Pentru a folosi GM-ul trebuie sa aveti neaparat un sistem de inregistrare pentru a tine minte scorul,banii si armele jucatorilor.
**Nu incarcati fs-ul gl_properties deoarece o sa apara acel bug(l-am zis mai sus).Acest fs oricum nu va trebuie.
**Actiunea se petrece in SanFierro.Info-pickup-urile sunt doar in San Fierro.
**GM-ul seteaza automat numele mapei(pe care o vedeti la proprietatiel serverului) San Fierro.
**Va rog mult sa NU modificati creditele!!

Sper sa va placa cat de cat!
IOnuTz
IOnuTz
Administrator
Administrator

Puncte : 607
Reputatie : 0
Data nasterii : 15/04/1995
Data de inscriere : 19/05/2010
Varsta : 29
Localizare : behind you !!!
Stare de spirit : Foarte buna!!